Gara-gara iphone dan ipad.

Nama remaja lelaki yang dalam gambar ni ialah xiao zheng..sebab apa bos buat entri pasal budak lelaki ni? haa...sebenarnya,si xiao zheng ni kemaruk sangat nak memiliki produk apple iaitu iphone dan ipad..tapi duit dia tak cukup untuk beli dua benda ni..korang tau apa dia buat untuk dapatkan gadget impian dia?ni nak gitau la ni...


Wohoo...!! dia jual buah pinggang tu.........semata-mata nak beli iphone dan ipad2,dia sanggup jual buah pinggang..fuhh..dahsyat !!! kalau bos,biar tak dapat benda alah tu,asalkan jangan hilang organ dalaman sudah..haha..!! dia dapat 22,000 yen ($3900) setelah jual buah pinggang..dapatla dia iphone dan ipad2 tu..macam mana? korang sanggup ke jual buah pinggang kalau tak cukup duit beli iphone?? hahaha...!!




6 comments:

  1. Sampai camtu sekali,

    NI baru betul2 Peminat Epal

    ReplyDelete
  2. ntah pape la.. bukan banyak pun dpat..sanggup lak tu. hish, manusia..manusia

    ReplyDelete
  3. dia ni kurang mahir ilmu hisab ke? organ dalam tu kan sangat mahal!!

    ReplyDelete
  4. amende lah... dah la jual murah plak tu...

    ReplyDelete
  5. biar betuiiii...GKA pon xsggp hilang buah pinggang...bodo mamat nih

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)