Uji mata part ke..erm..lupo la pulok..hehe..!!

alt

Yeah..akhirnya dapat jugak buat entri..blogspot buat hal lagi ni..entri ni bos buat guna windows live writer..LOL..jakun wooh !! bukan apa,sebelum ni da buat pakai benda ni,tapi tak biasa..pakai blogspot punya senang bagi bos..bagi korang tak tau la kan..okok..kalau korang terer,cuba teka,ada berapa buah kereta dalam gambar atas ni..kalau dah tak sabar tengok jawapan,dengan pantas scroll bawah..haha..!!

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

V

 

alt

Hehe..dah macam komando pulak kereta kat tengah tu..teknik sotong kurita tu..haha..!!

 

how_many_cars_do_you_see_640_03

No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)