Tips untuk menyejukkan kereta yang berjemur seharian di tempat panas.

Korang mesti pernah berdepan masalah macam ni kan? kereta yang diletak di bawah cahaya matahari suhu di dalamnya mesti sangat tinggi..untuk pengetahuan korang,membuka penghawa dingin semasa kereta tengah panas adalah merbahaya..! dengan ini,bos nak kongsi tips untuk mengurangkan haba dalam kereta dengan mudah..teknik ni orang jepun yang buat..hehe..tengok video bawah ni..memang berkesan..bos baru je cuba tadi..haha...!!


2 comments:

  1. kalau nak sejukkan seat motor camne plak hehehe

    ReplyDelete
  2. haha best2 tapi mesti org pelik bila tengok haha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)