Aksi istimewa seorang perenang..

Perenang dalam video yang bakal korang saksikan lepas ni sangat ajaib..boleh dikatakan,semua jenis perlumbaan acara air dia boleh sapu kaw-kaw punya..sebabnya,dia tak ada style langsung..dia tak berenang gaya bebas,kuak lentang,kuak kupu-kupu dan macam-macam nama lagi la kan..haha...tak faham?? lepas korang tengok video ni,korang akan faham..hehe....



2 comments:

  1. salam .
    unik laa cara dia berenang tu . tapi pelik jugakkk kan . lama gila dia tahan nafas .

    tapi diiktiraf ke cara renang macam tu ?

    ReplyDelete
  2. @Muhd Aizie

    wlkmslm..bos rasa diikitiraf kot..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)