Bmw x6 leather series..cool !!

Fuyoo..memang cool sangat kereta bmw x6 ni..lain dari yang lain..tak terlintas dalam otak bos nak modify kereta jadi macam ni..hehe..tapi serius,memang cool sangat..agak-agak berapa la kos buat kereta macam ni ek.rasa nak buat macam ni la kat kereta bos..haha..(edisi berangan jap)






3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)