Video pembuatan gitar 100% aluminium..cool yaw !!

Memang cool gitar ni..walaupun tak berapa pandai nak main,kalau dapat pegang gitar ni lepas tu tangkap gambar,pergh....memang rasa terer sesangat la kan..haha..!! bukan apa,gitar ni diperbuat 100% daripada aluminium..dah confirm-confirm ringan...berkilat pulak tu..bab-bab kualiti bunyi,bos tak tahu la kan..ok lah..bos bukan nak cerita pasal ciri-ciri gitar ni..bos nak kongsi kat korang video pembuatan gitar aluminium ni je..hehehe...jom layan video ni jap..

p/s : hati masih gumbira rimba sebab blog ni dah ada google sitelinks..hahaha !!!

4 comments:

  1. Cool.. and futurama header mmg best!

    ReplyDelete
  2. Mesti gitar tu berat kan..tapi, sesuai untuk rockers yang gemar baling gitar. confirm tak pecah haha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)