Main piano guna alat sulit.


Dalam rancangan greece got talent,2 orang lelaki mempamerkan bakat diaorang dengan bermain piano dengan alat sulit mereka atau kemaluan lelaki atau penis atau korang tau la apa lagi gelaran-gelaran yang sewaktu dengannya..haha...!! terkejut besau juri tengok persembahan diaorang ni..macam tu pun ada jugak ke? haha..

6 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)