Kalau berani,cuba la curi..haha..!!

Haha...inilah lock basikal yang paling digeruni oleh sekalian pencuri..sekali kena boleh demam berminggu-minggu ni..bos memang respect kat owner basikal ni..daya pemikiran yang kreatif..kepada sesiapa yang nak ikut cara owner basikal dalam gambar ni,dipersilakan..hehe..masalahnya,korang berani tak letak lebah kat basikal korang..silap haribulan,korang yang merasmikan dulu sengatan lebah-lebah ni..haha...!!





4 comments:

  1. erk... brani giler.. haha... mcm mana la agaknya dia bawak basikal tu

    ReplyDelete
  2. gile ah.. enta2 lebah tu bru hinggap situ kott.. hahah :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...

    La... bukannya apa... basikat tu asalnya memang dah disandarkan pada besi tu dan lebah2 tu kemudiannya hinggap di palang besi tu, terlangsungnya pada basikal tu pula... lawak je ni...

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)