Tips tegangkan payudara.

 gambar dari sang google
Kali ni nak kongsi petua untuk tegangkan payudara bagi wanita-wanita yang payudaranya dah tak tegang atau memang semulajadi tak tegang..haha..caranya ialah,bakar halia di dalam ketuhar dan titikkan halia tersebut.kemudian,masukkan halia yang telah dititik sehingga leper ke dalam segelas susu segar.lepas tu bolehlah diminum..amalkan minum susu segar yang bercampur halia tersebut sekali sehari,setiap pagi atau petang.insyaallah,hasilnya pasti memuaskan..selamat mencuba kawan-kawan.....hehe..

Race yourself to an iPad 2 or a BlackBerry Bold 3 or even an iPod Touch!

p/s: bos pun belum suruh orang rumah cuba ni..lepas ni kot...hahaha...!!


8 comments:

  1. Patut la tegang semacam je yang aku punya, hari-hari minum susu halia. :P

    Entri terkini: Jenis-jenis takbir ketika solat

    Entri terbaru: Joomla! Day Malaysia 2011

    ReplyDelete
  2. tips yang bagus utk golongan wanita.. cdelah nanti asyik nak bubuh silicon jer nak bg tegang.. HEHE

    MySuaraBlog: Jangan Hina Mereka!

    ReplyDelete
  3. alaaa... xsuka halia caner? leh tukar kepada coklat? :p

    ReplyDelete
  4. haha..yang ni nenek2 kita yg punya..tak main plastik2..hehe..

    ReplyDelete
  5. boleh buang angin jugak.hehe

    ReplyDelete
  6. Kalau susu lain tak leh ke? susu skim ke ...susu tepung..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)