Buffered earning ke-6 tahun ni | nuffnang

Entri melekat.scroll bawah untuk baca entri tak melekat !! hehe...

Bos tunggu punya tunggu punya tunggu,,,akhirnya datang jugak satu lagi BE ni..hehe..terima kasih NUFFNANG.baru je check pukul 10.50 pagi ni..dapat yang LR..kalau dapat yang LB lagi masyuk..hehe....buffered earning kali ni seperti gambar di bawah..

macam perkhidmatan digi,celcom,hotlink kot..kalau nak tahu lebih lanjut,klik je kalau jumpa macam gambar atas ni..bawah entri ni ada kot.. : )

8 comments:

  1. macm mana nak dpt BE,. sedih nye aini xpernah dpt,.=((

    ReplyDelete
  2. macam mana nak dapat? sedih tol.. saya tak pernah dapat.. dan tak tahu apa2 pasal be ni.. T__Tv

    ReplyDelete
  3. tahniah abg bos...dah lamanya jijah takdapat BE..huhu

    ReplyDelete
  4. tahniah dapat BE. jeles ni sebab me tak dapat2 lagi BE. hiks

    ReplyDelete
  5. @NURUL AINI NORAZMAN,@Bella Bell... sama la kita... saya pun tak pernah dapat... huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. tahniah.. dpt jgk kat bos kita ni BE kan...

    ReplyDelete
  7. Terbaik! Kongsi sini sikit boss.

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)