Bersama-sama kita mendoakan agar owner telordibasuh cepat sembuh.

Bos rasa korang semua tentu kenal dengan blog telordibasuh ni kan..sekarang ni,owner blog ni,sedang terlantar di wad icu di hospital putrajaya.bos dapat tau berita ni dari facebook.dia masuk wad sebab sakit asma dan dilaporkan dalam keadaan kritikal..kepada blogger-blogger,doakan agar owner telordibasuh ni cepat-cepat sembuh..dah lama tak tengok entri dia..

sekian,terima kasih.

16 comments:

  1. thanks sb inform..
    kalau ada yg pergi melawat tu, sampaikan salam sis..
    mudahan beliau cepat sembuh...
    aminnn

    ReplyDelete
  2. @DaHLia

    amin..menurut info kat FB,dia masih tak sedarkan diri..kritikal jugak.no. katil k8.

    anyway..selamat hari guru kak dahlia...hehe..

    ReplyDelete
  3. O tedah.. Kenak asma pok ya tek.. Semoganya cepat sembuh...

    ReplyDelete
  4. @AmirFX

    aok..lain rasa hati nengar geng blogger sakit..

    ReplyDelete
  5. semoga dia cepat sembuh.. suka sgt baca entry dia.. harap2 dia akan okey nt :'(

    ReplyDelete
  6. mari sama2 doakan kesihatan beliau

    ReplyDelete
  7. semoga beliau cepat sembuh...

    ReplyDelete
  8. padan la jarang dah update blog dia. harapan cepat sembuh. (:

    ReplyDelete
  9. Sama sama mendoakan beliau ..

    ReplyDelete
  10. dia kawan sy. tp sy xtau. uwaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!!

    ReplyDelete
  11. untuk pengetahuan semua, telor AKA Hakim sudah pulang ke pangkuan ALLAH pada pagi tadi. mari lah kita membaca Al-Fatihah agar arwah tenang dan ditempatkan dengan org2 yg beriman hendaknya.

    ReplyDelete
  12. awakla sumber info sakit & perginya si arwah..thanks bro!

    ReplyDelete
  13. @leyzajamil

    sama2 liza..masih dalam keadaan terkejut bos skrg ni..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)