Buffered earning ke-7 tahun ni | nuffnang

Alhamdulillah...walaupun jarang update blog disebabkan tugas yang banyak,blog azizbos.com ni nuffnang bagi jugak buffered earning..hehe...terima kasih nuffnang !! buffered earning ni adalah yang ke-7 pada tahun 2011..tapi bos jarang nampak Digi Menang & Terbang ni berlegar-legar kat blog bos..yang selalu nampak buffered earning yang satu tu..YTL YES..nak screenshot pun takleh sebab tak pernah nampak..ok..nak blah da ni..ada kerja sikit..hehe..


p/s : terima kasih kepada pengunjung yang sudi datang jenguk sini hari2..minta maaf banyak-banyak sebab takda benda baru dalam seminggu ni k..

4 comments:

  1. x update la sangat.hehehe, untungla dpt BE..ecah lme dah ni x dpt..

    ReplyDelete
  2. @Ecah Shafiee

    haha...meamng dh lama tak update cah..update barca menang je..puas hati gok man u kalah..

    esok2 dapat la seketul tu..hehe..

    ReplyDelete
  3. pehhhh! BE..kita tade pong,haha

    ReplyDelete
  4. @meaw

    update je profile kita seminggu skali..nanti leh dapat la tu..hehe..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)