Al-fatihah buat abdul hakim (telordibasuh.blogspot.com)

..............................................................................................................................................................

pemergian seorang insan yang tak disangka-sangka.walaupun bos kenal arwah di dalam alam maya,terasa sedikit pilu di dada.terkejut mendengar berita ni.semoga roh nya dicucuri rahmat...

19 comments:

  1. Al-fatihah...semoga keluarganya juga tabah menghadapi dugaan ini...

    ReplyDelete
  2. al-fatihah buat arwah... arwah rajin bw dan menjerit di shoutbox munna

    ReplyDelete
  3. Takziah..AlFatihah kepada arwah Hakim..
    semoga rohnya di cucuri rahmat Allah

    Asma Tiada Ubat Tapi boleh dicegah

    ReplyDelete
  4. AlFatihah buat arwah hakim, huhu kite suke blog dye..sobs3~

    ReplyDelete
  5. Al-fatihah buat arwah..sama2 doakan semoga beliau ditempatkan bersama2 roh orang yang beriman

    ReplyDelete
  6. Al-fatihah... Semoga rohnya berada dengan org2 yang beriman.. Bok 3 hari lepas ko madahnya masuk spetar..

    ReplyDelete
  7. @AmirFX

    aok..sik sangka..terkejut nengar berita tok.

    ReplyDelete
  8. fadah memang tiap-tiap hari datang ke blog hakim a.k.a telor ni nak layan entri beliau...
    cepat benar dia meninggalkan kita..
    Al-fatihah tuk arwah...

    ReplyDelete
  9. yeke? Al Fatihah..last entri dia bila anak kena penampar tu kan? e-eh macam tak percaya aje..somebody tolong la buat entri tentang arwah untuk kenangan kita semua..somebody please, sesiapa yang rasa rapat dgn dia, sy berharap sangat2.

    p/s: terkilan tak beli t-shirt keluaran khas telordibasuh

    ReplyDelete
  10. semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang beriman, aminn.

    MATI itu pasti, HIDUP ? insyaAllah ..

    ReplyDelete
  11. Al- Fatihah.. semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org yg beriman.. Br tau dan terkejut sgt2.. arwah sgt baik dan rajin bw blog sy.. pasti merindui arwah..

    ReplyDelete
  12. bos masih dlam keadaan terkejut ni..memang tak sangka.ingatkan arwah asma biasa je.

    ReplyDelete
  13. Imran dah lama menunggu post terbaru abang Hakim , tak sangka dia pergi dahulu . Al-Fatihah .

    ReplyDelete
  14. baru semalam bos update gtau arwah masuk hospital kan,dah xde.innalillah...

    ReplyDelete
  15. bos... sya x bp nk kenal..al fatihah jugak

    jom baca dan komen Review Nur kasih The Movie.

    ReplyDelete
  16. al-fatihah,
    semoga rohnya dicucuri rahmat,
    dan beliau ditempatkan bersama golongan2 yg beriman....

    Amin

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)