Ayam jantan berkaca mata..cool !!

Seperti yang korang lihat dalam gambar,kaca mata ayam jantan ni cuma ada satu lubang je..sebenarnya.yang tu bukan kaca mata..rupa je macam kaca mata..hehe..alat ni dipasang pada ayam jantan untuk mengelakkan idaorang bergaduh sesama sendiri..korang kan tahu,si ayam ni takleh jumpa jantan sama jantan..asyik nak bertarung je..haha..jadi,untuk memanjangkan hayat si ayam-ayam jantan ni,pemilik ayam ni guna cara ni la..ntah dari mana dia dapat idea ni pun bos tak tau..nak tengok alat ni berkesan atau tak,tengok lagi gambar-gambar di bawah..
p/s : hilang top referral blog bos..















4 comments:

  1. ha`ah, ayam jantan akan bergaduh dengan ayam jantan yang lain untuk merebut ayam betina,,,, ye kot...

    tapi ta paham la ngn teknology spek tu, ni semua idea owner dy, berjaya kott.he

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)