Proses pembuatan bola sepak

Bermulanya tahun baru maka bermula jugak la proses pembuatan bola untuk digunakan di seluruh dunia ni..nike dan adidas la yang selalu kita tengok..jenama lain tak pasti lagi..hehe..gambar-gambar kali ni ialah gambar bola dari syarikat adidas. 






















P/s : Ada berani mau tendang ini bola?? haha !! 

1 comment:

  1. wahhh.. cmtu upanye.. haha.. kene jahit satu2..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)