Nur amalina che bakri

nur-amalina-che-bakri-4
Siapa Nur Amalina Che Bakri ? Amalina Che Bakri ni adalah seorang wanita yang pernah menggemparkan negara malaysia pada tahun 2004 kerana berjaya memperolehi keputusan spm yang sangat cemerlang iaitu 17A1..terer kan… apa pula ceritanya dengan gambar dan entri ni? malas nak taip banyak-banyak kang tersalah info berdosa pulak bos..haha.. klik sini kalau nak tahu lebih lanjut.lagi gambar kat bawah kalau korang nak tengok.

Update : Video amalina che bakri


Facebook nur amalina che bakri telah ditutup.


nur-amalina-che-bakri-2
nur-amalina-che-bakri-3

2 comments:

  1. Tak tau nak cakap apa.. harap amalina tampil memberi penjelasan..

    ReplyDelete
  2. @Terbakor

    ya..sayang sungguh sekiranya yg didlm gambar ni mmg dia..budak pandai harapan negara ni..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)