Keterangan balas amalina che bakri

Nur-Amalina
Dari sumber yang bos dapat sebentar tadi, Nur amalina che bakri telah menjawab isu hangat yang menimpa dirinya.Respons Nur Amalina Che Bakri di facebook terkini ; " Peduli orang lain kata, aku tanggung sakit setiap hari" korang boleh baca selanjutnya di blog ni apakehell.la.
Pada pendapat bos mungkin khabar angin ni kurang tepat sebab facebook amalina che bakri telah ditutup sejak awal pagi tadi. korang boleh klik sini untuk tengok sendiri facebook amalina bakri ni.

update : video amalina che bakri



No comments:

Post a Comment

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)