Menduduki peperiksaan di china

Pergh...buat ujian tengah panas terik tu..kalau kat malaysia buat macam ni,macam mana la agaknya ek..? 





P/s : Pelajar kat malaysia ni dah kira untung tau..buat ujian dalam dewan.




3 comments:

  1. kat arab jawab periksa dalam perang, kat afrika jawab periksa kat gurun.. ahakz...

    ReplyDelete
  2. @sedutzone

    LOL.. kat iraq mmg sadis ler..bab arab tu,mewah kot.. hehe..

    ReplyDelete
  3. klu kat mesia wat cam nie ibu bapa dah serang kementerian..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)