Amalina che bakri trafik dosa?

Tengah malam tadi heboh tentang kisah nur amalina che bakri bersosial.ramai blogger buat entri pasal amalina ni termasuklah bos sendiri.apa yang membimbangkan bos ialah,ada sumber-sumber dari facebook mengatakan trafik yang diperolehi dari entri menyebarkan gambar macam ni adalah haram..betulke?

Update : video amalina che bakri

memang tak dinafikan,trafik blogger yang buat entri ni tengah malam tadi memang melonjak naik seperti biasa kan.apa kata anda? kalau ikutkan,banyak jugak blog top kat malaysia ni buat entri pasal gambar-gambar dedah sana sini ni.

wallahualam~~ mintak-mintak la trafik yang bos dapat tengah malam tadi allah halalkan.bos akui memang niat nak dapat trafik masa buat entri ni selain nak kongsi info dekat korang.maklum la kan,blog macam kita ni mana ada orang nak datang kalau tak kena dengan isu-isu hot..kalau dah popular tu takpa la kan.hehehe…..



8 comments:

  1. Mesti family Amalina molah statement ya.. Nway, asaku benda ya sik menjadi masalah..

    ReplyDelete
  2. @AmirFX

    yalah..adala blogger popular ya nulis status trafik blog molah entri amalina tok haram.kenak sik direct padah ngan blog artis popular malaysia tok nak.. :) SEO

    ReplyDelete
  3. ya,r,,, ada juak jumpa sigek gik blogger swk situk.. haha. apa polah,..

    ReplyDelete
  4. hehe..tgh carik isu2 hot pake up trafik tok.. :)

    ReplyDelete
  5. Expected things happens.. Now wonder lah~setakat orang dekat sini pun keluar masuk club, apatah lg dia yang dekat sana.. Hmm

    ReplyDelete
  6. @ZAHIRAH IBRAHIM

    Ya..kalau tak kuat iman memang mudah terpengaruh.lagi-lagi masih remaja.kalau betul ni amalina,harap dia berubah seperti amalina yang dulu.sama2 kita berdoa.

    ReplyDelete
  7. Pergaulan anak muda jaman sekarang

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)