Baju super compressed dari china

Mula-mula tengok ingatkan getah pemadam,tapi rupa-rupanya sehelai baju yang telah dilipat dengan lipatan yang sangat padat sekali..hehe..china macam-macam boleh buat kan..cara nak bukak baju ni cuma perlu letak dalam air dan ia akan  mengembang dengan sendirinya.kalau tahu teknik ni kan senang nak pergi bercuti..tak payah nak bawak beg besar-besar..


P/s : Memang terbaek la skill diaorang ni..tak mencacatkan langsung cetakkan kat baju tu walaupun dah dicompact secompact compactnya..haha..!!

1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)