Memancing di bawah tasik ais

Fishing under ice ni adalah sebuah filem pendek yang dirakamkan di bawah tasik ais Saarijärvi di Vaala, Finland.apa yang korang bakal saksikan lepas ni ialah,gelembung udara yang dilepaskan penyelam-penyelam ni semuanya jatuh ke bawah.rahsianya ialah,penggambaran filem ni dirakam secara terbalik ! ini kerana, ketika berada di dalam air badan kita sudah semestinya timbul kan.penyelam-penyelam ni cuba mengelirukan penonton seolah-olah mereka di tarik graviti ketika berada di dalam air.kreatifkan pengarah filem pendek ni.hehe..!! bos pun mula-mula ingatkan tasik ni istimewa sebab gelembung udara semuanya jatuh ke bawah..rupa-rupanya hanya kamera diterbalikkan. cool....!!

1 comment:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)