Gambar wang kertas baru julai 2012

duit

Nampaknya raya tahun depan syok la kanak-kanak kumpul duit raya..hehe..lama benar dah tak pegang wang kertas RM 20 kan..

seingat bos,masa bos pegang wang kertas RM20 umur bos lebih kurang 6 tahun.warna coklat..masa tu bapa bos gurau je bagi,tapi bos bawak lari terus lepas tu beli keropok ring 20 sen.. kahkahkah…

balance kasi balik kat bapa..abaikan cerita masa kecik bos ni,dan korang tengok la keceriaan wang kertas baru negara malaysia yang tercinta ni..selamat pagi sahabat… hehe..

rm20

duit-baru

duit_kertas

p/s : Wang kertas RM2 takda.

 

 

 

 

Tags : Wang kertas baru wang kertas baru 2012 duit baru 2012 duit kertas baru malaysia 2012 duit kertas rm20 RM20 warna kuning oren

6 comments:

  1. bos kena sedia duit tuk raya next year.eca nak kaler oren 5keping :P

    ReplyDelete
  2. @ecadwinkyasha

    nak yg oren 5 ye...
    klau ada 10 org dtg nak 5,boleh fengshan bos.. kahkahkah :p

    ReplyDelete
  3. sonoknya duit kaler kali..
    boleh simpan dalam album.

    ReplyDelete
  4. wang kertas baru cam main permainan jutaria toh..hee

    ReplyDelete
  5. Wang kertas duak puloh ringgit kuar balit.. Best2..

    ReplyDelete
  6. @Abdul Aziz..kedekut :P

    eca pernah pgg duit rm20 dulu2..kaler coklat xsilap....time tu duit tuk bayar yuran sekolah..ala zaman sekolah rendah dulu a...hahaha

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)