Malaysia vs myanmar watch online

Malaysia vs myanmar watch online | live streaming | sukan sea indonesia 2011
e0567e993fb25215cc337e5f86b1458f
Wow..!! cukup lama dah bos tak buat entri kat blog ni..hehe..hari ni nak buat entri tarik trafik sikit..semua sedia maklum yang petang ni malaysia akan menentang myanmar kan..malaysia selaku juara kumpulan A menentang naib juara kumpulan B iaitu myanmar.harap-harap malaysia menang bergaya petang ni dan kalau boleh striker kasi orang lain main..striker tinggi lampai malaysia tu,banyak sangat lepas peluang gol.nampak tak cergas..hehe..


Tags : malaysia vs maynmar watch online live streaming sukan sea indonesia 19 november 2011

5 comments:

  1. amboi!! male bloggers pakat buat entry bola je ni.. SEO yek? :)

    ReplyDelete
  2. @blog-tips-kurus

    hehe..ya..SEO..nak test blog ni masih ok tak kuasa SEO dia.. :)

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)