Terima kasih malaysia vs myanmar..hehe..!!

Untitled20111119170646

Hehe..semalam saja je nak test entri SEO..tau tau dapat tarik trafik lebih dari hari yang lain..sebab blog ni jarang update...haha…dah lebih sebulan rasanya blog ni tak di layan bos..mood berblog entah ke mana…

tapi check akaun nuffnang rajin pulak..hehe..dan di bawah ni bos sertakan beberapa screenshot trafik blog ni semalam..macam kena suntik streoid je ..huhu….menjadi jugak teknik SEO yang bos…ngeeee…. eh eh..lupa pulak..tahniah kepada pasukan malaysia kerana menang semalam dengan jaringan 1-0..!! yeah !! malaysia layak ke final..!!

 

Fullscreen capture 20-Nov-11 73716 AM

Fullscreen capture 20-Nov-11 73739 AM

Fullscreen capture 19-Nov-11 51543 PM

3 comments:

  1. @Ku Azhar

    hehe..tu sekejap je..kalau buat entri pasal hot2 mmg leh dpat bnyak..lepas tu,jadi mcm biasa balik le..ni pun saje2 nak test kemampuan seo blog ni..lama tak buat entri teknik seo ni..hihi..

    ReplyDelete
  2. Cemne nak polah teknik SEO ya? Macam best jak..

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)