Mesin basuh tanpa tenaga elektrik..jimat woo !!!

Hampir sebulan blog ni takda entri baru..hehe...tak mau banyak cerita..bukan nya korang nak tau pun cerita blog ni lama tak update..haha...jom layan mesin basuh tanpa menggunakan tenaga elektrik ni..kreatif metif la owner mesin basuh ni...






11 comments:

  1. Aok.. Ney dirik lamak menghilang.. Nway, selamat hari raya...

    ReplyDelete
  2. gile nak membasuh kena mcm tu skali..tp bgs gak leh kurus!! hahahaha

    Klik sini: iPhone 5?? HTC Sensation??Samsung Galaxy S II??

    ReplyDelete
  3. @AmirFX

    selamat hari raya ...hehe..ada keja..menghilang dekat nak sbulan..bedebu dh blog tok.. :)

    ReplyDelete
  4. @fadhdeela

    haha..tu la matlamat sebenarnya..kurus badan..sihat wanita yg guna mesin basuh ni..

    ReplyDelete
  5. hehe..dpt pakei kuruskn badan juak ka bnda tok..?haha..xpelu pegi gym.

    ReplyDelete
  6. @♥ solehah ♥

    Dapat...sambil2 kita jahit baju raya...hehe..

    ReplyDelete
  7. gempak giler...jimatla skit letrik klau mcm nih

    ReplyDelete
  8. pehhh!!! kerj agila.
    Salam kenal

    ReplyDelete
  9. Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

    http://nasihangit.blogspot.com/

    Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)