Hina sarawak dan sabah




Satu soalan je.  " Lisa_Rosli93 sekolah sampai darjah berapa?? " hehehehe..........




sumber : apekblogger

Lisa_Rosli93 sekolah sampai darjah berapa



5 comments:

  1. i from semenanjung n i pernah pergi sabah n sarawak...there's a lot hot chicks that much prettier than gurls kat semenanjung nie..hahaha..bak datang tgk sikit muka ada HOT sgt x awak..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Orang bajet hot dan bijak macam ni bila keluarkan kata² macam ni memang terserlah 'kebijaksanaanya'.. Kesian.

    Kita beruah duduk kat Malaysia ni.. Cuma orang macam ni je yang menjadi kudis dalam masyarakt.

    ReplyDelete
  3. Bila dah entri hina sabah sarawak macam ni keluar,ramailah org2 kat 'sana' yg akan post sy x stuju,org sabah dn sarawak cntik2.sy org sjung jugak.i mean..ahhh...its too late..! i doesnt proove anything or make dat bitch stop talking like shit!

    ReplyDelete
  4. bitch n bohsia kl tue..@@ waller sial, bleh tgh aku kat atas pokok. Cb!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)