Awas !! mee goreng dibuat dari chopstik

Berniaga nak untung lebih je..harap-harap kejadian seperti ni tak terjadi di negara kita.bekas chopstik yang terpakai dan dibuang dikitar semula menjadi mee.di bawah ini kita tengok proses pembuatan mee goreng dari chopstik.


Chopstik dipotong kecil-kecil.



Ditambah garam dan air.



Ditambah sedikit tepung dan penambah rasa.



Direbus selama 15 minit.



Diletakkan didalam bekas kedap udara dan dibiarkan selama 2 hari.



Hasil setelah 2 hari.



Digoreng dan siap dihidangkan..


Nampak macam mee betul je kan..macam mana la nak tentukan yang mana palsu dan yang asli..huh..!!

di bawah ini kita tengok proses pembuatan mee goreng dari chopstik

7 comments:

  1. eee gelinyerr tengok..bahaya btl!

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat bayangkan macam mana mee ni masuk dalam perut..ish ish ish ~~~

      Delete
  2. Replies
    1. Takut pulak kan...susah nak buat perbezaan..

      Delete
  3. oit!! giler betul... thanks for the info!

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)