Memusnahkan Rumput


Hari ni aku nak bagi petua untuk menggondolkan ketiak anda2 yg rumputnya subur seperti yg di atas..@@..



Langkah satu,korg perlu mencabut bulu2 tu bukannya mencukur k...cabut..haha..memang menyeksakan,,,tapi hasilnya memuaskan.cabut sehingga diyakini bersih dan gondol..haha..
Langkah kedua,,sapukan kapur sirih di tempat kejadian...tempat yg dh dicabut dan di ratakan tadi...ni jugak akan menyebabkan airmata suci kita meleleh..kuikuikui..pedih wooo!!!




Langkah tiga..cuci la ketiak selepas kapur td mengering..dan lihat keputusan nya seminggu kemudian..dan jika ianya masih tumbuh jgk..ulang lg petua ni...insyaallah...akan licin dan takkan tumbuh lg rumput2 tu..



lebih kurang mcm ni la hasilnya..hehehe...sekian terima kasih....
 

3 comments:

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)