Kurang Asam Punya Gurauan !!! haha..










Sampai hati diaorang buat kawan macam tu kan..Kalau kena kat bos,bos bogel kan,lepas tu ikat kat pokok yang banyak kerengga ngan sarang tebuan skali kat atas..haha..

6 comments:

  1. Hahahaha gilalah...
    negara mana nie?




    New Entry Prof-Hariz
    Pssst Pssst Malam Jumaat...

    ReplyDelete
  2. uihhh!!! Kalau aku kena nih, mau berdendam beb..hahahaha!!

    ReplyDelete
  3. hariz;tak tau plak bos negara mana..bos ni main google je..kekeke

    asyurul;kalau bos pun mesti balas ni..balas sekejam-kejamnya!!!haha

    ReplyDelete
  4. giler r..xkan org yg tdur tu x sedar..haha

    ReplyDelete
  5. mungkin derang mabuk kot..haha..mabuk tahap gaban nih..

    ReplyDelete
  6. hahaha~~gler kentang~mmg tahap gaban gler ni~hheheh

    ReplyDelete

KATEGORI

1 MALAYSIA (22) 18 tak berapa SX (27) Amaran (22) azizbos (6) barcelona (7) berita (28) besar-besar (13) blog (4) buffered earning (2) canggih (8) China (45) Comel (10) cool (7) facebook (9) Gadget (17) gila (29) Haiwan (26) Informasi (65) Islam (21) Jepun (15) kereta (21) Kreatif (88) lawak (73) macam-macam (215) Makanan (25) membebel (45) Nuffnang (13) Pelik-pelik (49) SEO (2) Sukan (28) uji mata (6) Uji Otak (9) ujibakat online AF9 (1) video (127)